KPSS Öğretmenlik Alan Sınavı Ne zaman? KPSS ÖABT saat kaçta başlıyor Kaç Dakika süresi var

KPSS Öğretmenlik Alan Sınavı süresi kaç dakika?
KPSS ÖABT sınav saatleri ve süresi ile ilgili detaylar yazımızda sizin için derledik. 2023 KPSS oturumları ÖABT ile tamamlanacak. KPSS ÖABT ve ÖABT İmam-Hatip Lisesi Meslek Dersleri oturumları bu hafta sonu gerçekleştirilecek. Peki 2023 KPSS ÖABT saat kaçta başlıyor ve bitiyor? KPSS ÖABT sınavı kaç dakika ve ne zaman bitecek?

 

2023 KPSS ÖABT NE ZAMAN KPSS ÖABT saat kaçta başlıyor ve bitiyor  Öğretmenlik Alan Sınavı süresi kaç dakika
KPSS ÖABT oturumları bu hafta sonu yapılacak. Öğretmen adaylarının katılacağı KPSS ÖABT sınav saati, süresi ve sınavın bitiş zamanı merak edilen konular arasında bulunuyor. KPSS Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi için geri sayılıyor. Peki 2023 KPSS ÖABT ne zaman, sınav saat kaçta başlıyor ve bitiyor?

 

KPSS ÖABT NE ZAMAN?
KPSS ÖABT 6 Ağustos 2023 tarihinde saat 10.15’te başlayacak. ÖABT İmam-Hatip Lisesi Meslek Dersleri sınavı ise saat 14.45’te başlayacak.Adaylar, sınavın sabah oturumlarında saat 10.00’dan sonra; öğleden sonra oturumlarında ise saat 14.30’dan sonra sınav binalarına alınmayacaklardır.

 

KPSS ÖABT SINAV SÜRESİ NE KADAR?

KPSS AÖBT sınavı bu hafta sonu yapılacak. KPSS ÖABT sınav süreleri ise oturumlara göre değişkenlik gösteriyor. Görselde KPSS ÖABT sınav süreleri yer alıyor.
kpss öabt ne zaman bitecek

kpss öabt sınav süresi

Bir Cevap Yazın

Scroll to Top